Bell & Ross

Bell & Ross gjort flyg, speciellt flyginstrument, en av sina främsta inspirationskällor.

Många av dess nuvarande kollektioner är en slags hyllning för tidsmätare som militären har använt genom historien på land, till sjöss eller i luften, bland annat är det första världskriget fickur, andra världskriget flyginstrument med specialfunktioner och 1960 instrumentpaneler.

bell&ross klockor watches Stockholm

Filter

Aktiverad filter:
Tillgänglighet

Det finns inga produkter i denna kategori.

Underkategorier

 • Vintage WW1 & WW2

  Första världskriget: Från fickuret till armbandsuret. 

  Fickuret migrerat till handleden vid starten av det första av de två världskrigen, när piloterna behövde frigöra sina händer för att utföra sina uppdrag. Klockorna blev mer ergonomiska och enkla att använda. Bell & Ross WW1 reflekterar stilen av klockor som bars av dessa piloter: ett fickur av stor diameter, med anklarna ihop löda med klockans boett för att ge intryck av horn och en tunt läderband, elegant men ändå stark.

 • Vintage BRV, BR123 &...

  Andra världskriget: framväxten av den moderna armbandsuret.

  Under 1940-talet, blev klockan ett professionellt instrument för navigering. När instrumentet utvecklades, blev det här verktyget mer noggrann med urverk och funktioner som var bättre anpassade för piloternas behov. 

  Vintage BR är en ny uppdaterad version av denna periods modeller. Den representerar det enklaste uttrycket av en modern klocka, inspirerad av läsbarhets principerna från instrument i pilotens panelen. Den kombinerar funktionaliteten i urverket, läsbarheten i urtavlan, ultra-kupol glaset och finishen i garvningen av bandet.
 • Aviation Instruments

  I BR-02 Aviation kollektionen blickar Bell & Ross tillbaka i utvecklingen av den militära luftfarten, som har förändrat identiteten av tidmätning. Klockorna kompletterar varandra i sina former och funktioner, varje period markeras av en specifik urtavla.

  Detta skapar en komplett kollektion som lyfter fram Bell & Ross som den oöverträffade specialisten inom militärt urmakeri. 
  Bell & Ross Aviation Instruments klockor finns i tre storlekar: BR01 - 45 mm, BR03 - 42 mm och BRS - 39 mm
 • Marine BR02

  Water-resistant up to 1000 meters, legible in the darkness of the deep, equipped with a decompression valve and a rotating unidirectional bezel, the Bell & Ross BR 02 watch is a diving instrument perfectly adapted for professional use.

Ny Generation

Bell & Ross Vintage

Upptäck

I butik & online

Sista chans

Köp REA