Filter

Mått / diameter
Boett
Armband

Det finns 240 produkter.

Underkategorier

 • Heritage

  The Heritage Collection är en hyllning till den pionjäranda som har inspirerat Longines alltsedan företagets grundande. Många av modellerna som Longines nu skapat med moderna material har tidigare modeller som inspiration. Där dessa följt med väldspionjärer på deras äventyr på land, i luften och i havet och som givit Longines en unik plats i klockvärlden.

 • Conquest

  Longines Conquest klockor kännetecknas av sportig elegans i kombination med höga tekniska krav. I denna stora kollektion ingår dels kollektionen Longines Conquest där den ultimata sportklockan står i centrum och där alla klockorna har en krona som är helt igenkännbar och unik för Longines samt kollektionen Longines Conquest Classic som har en mjukare design. Det är fortfarande en sportklocka men den är även modern och tidlös. Upptäck vårt utbud av Longines Conquest och Longines Conquest Classic här.

 • HydroConquest

  Longines HydroConquest är en dykarklocka för män och kvinnor som söker en elegant men samtidigt avancerad sportig klocka. Den kommer i många olika utföranden, färger och storlekar som går från 29.5 mm upp till 47.5 mm. En nyhet 2019 är att vissa modeller även har en keramisk dykarring. Upptäck vårt stora utbud av Longines Hydroconquest här.

 • The Longines Master

  The Longines Master Collection kom ut på marknaden 2005 och har sedan dess blivit en av Longines mest välkända kollektioner. Klockorna kännetecknas av en exceptionell kvalité tillsammans med ett stort urval av funktioner, alltifrån datum till kronografer och månfaser. Kollektionen består av både herr- och damklockor där alla är mekaniska. Upptäck vårt utbud av Longines Master klockor här!

 • Record

  Longines Record Collection är en av Longines nyaste kollektioner som lanserades då Longines fyllde 185 år. Dessa automatiska klockor har de finaste urverken som Longines producerar som är chronometer-certifierade av COSC (Swiss Official Chronometer Testing Institute). Designen kännetecknas av klassisk elegans med ett perfekt utförande.

 • La Grande Classique

  La Grande Classique de Longines embodies the oldest aesthetic tradition of the brand known the world over for its winged hourglass logo. The slim profile of the specially designed case lends this collection a timeless beauty. Maintaining all the characteristics of the original creations, the models in this line grace the wrists of those who appreciate reliability.

 • Elegant

  Eleganta klockor har varit Longines signum ända sedan företaget grundades. Nu har Longines släppt Longines Elegant Collection, en kollektion som genomsyras av tidlösa och klassiska former. Kollektionen består både av herrklockor och damklockor i många olika storlekar och variationer som alla är automatiska. Upptäck vårt utbud av Longines Elegant Collection här!

 • DolceVita

  Longines Dolcevita damklockor har en tidlös och elegant design som tagit sin inspiration från Italien och ”La Dolce Vita”; det ljuva livet. Den rektangulära klockorna har en klassisk känsla men de mjuka linjerna ger kollektionen en modern look.

 • Primaluna

  Longines Primaluna är en kollektion av damklockor som är en hyllning till vår måne. Inspirationen från månen har skapat en mjuk silhuett och en klar urtavla som ger kollektionen en modern och sofistikerad design.

 • Les Grandes Classiques...

  Les Grandes Classiques de Longines embodies the oldest aesthetic tradition of the brand. The ultra-slim profile of the specially designed case lends this collection a timeless beauty.

 • Equestrian

  Longines Equestrian damklockor är en kollektion som hyllar ridsporten och är inspirerad av både klassiska former men även moderna element som är tagna från ridvärlden. Kollektionen består av ett flertal olika designer på klockorna, alltifrån innovativa mjuka former och runda boetter till klassiska fickur. Upptäck vårt utbud av Longines Equestrian här!

 • Evidenza

  Longines Evidenza är en speciell kollekion av herrklockor och damklockor som hittar sin inspiration från 1920-talet då många stora förändringar skedde runt om i världen. Tidigare rigida regler och tillvägagångsätt inom design började möta allt mera motstånd och ur det kom nya designinfluenser, inte minst inom klockvärlden. Kollektionen Evidenza har sitt urspung dels från en modell från 1925 men tonneau formen på boetten kommer ända från 1911.

 • Longines - Saint Imier
 • Lyre

  Longines Lyre är en kollektion av herrklockor och damklockor med mjuka och originella linjer som är inspirerade av instrumentet lyre. Formerna kännetecknas av en tidlös och unik design.  

 • Flagship

  Longines Flagship är en kollektion som funnits ända sedan 1957 och som har en stor variation genom åren. Alla modeller kännetecknas med en lite större boett och en tidlös design som aldrig kommer gå ur tiden. Upptäck vårt utbud av Longines Flagship här.

 • Présance

  Longines Présance är en av Longines mest klassiska kollektioner med både herrklockor och damklockor som har ett tidlöst och dämpat designspråk.

Ny Generation

Bell & Ross Vintage

Upptäck

I butik & online

Sista chans

Köp REA