Rado

Rado är ett världskänd klockvarumärke, känd för sin innovativ design och användning av revolutionerande material, som keramik, härdat stål och titan, som skapar världens mest hållbara klockor. 
Från sin början i 1917 in Lengnau, Schweiz, Rado har varit pioner tach vare sin filosofi - “if we can imagine it, we can make it” som är riktig än idag.

Filter

Aktiverad filter:
  Mått / diameter
  Boett
  Armband

  Det finns 86 produkter.

  Underkategorier

  • HyperChrome

   Rado HyperChrome klockor är signum för varumärkets high-tech keramiska uppfinningar.  Klockors monoblok boett är tillverkat av injicerad keramik vilket resulterar i extrem komfort, extrem hållbarhet och extrem skönhet av HyperChrome klockor.

  • Diamaster

   Med avancerade material såsom högteknologiska keramik eller koldiffuserat stål samt urverk med hög precision, är Rado DiaMaster ett föremål för fascination, både inifrån och utifrån.

  • Centrix

   Rado Centrix klockor kombinerar en elegant design med hållbarhet och slående funktioner av högteknologisk keramik och stål

  • Coupole

   Rado Coupole är klassiska klockor med tidlös elegant design. Klockorna har tunn boet och är utrustade med schweiziska automatiska urverk.

  • Rado True

   Rado True klockor har ett snyggt monobloc boett med linjer som smidigt strömmar in i armbandet. Rado True är lika lätt som en fjäder och så hård som naglar.

  Ny Generation

  Bell & Ross Vintage

  Upptäck

  I butik & online

  Sista chans

  Köp REA