Rado

Rado är ett världkand klock varumärke, känd för sin innovativ design och användninga av revolutionerande material, som keramik, härdat stål och titan, som skapar världens mest hållbara klockor. 
Från sin början i 1917 in Lengnau, Schweiz, Rado har varit pioner tach vare sin filosofi - “if we can imagine it, we can make it” som är riktig än idag.

Filter

Aktiverad filter:
Tillgänglighet

Det finns inga produkter i denna kategori.

Underkategorier

 • HyperChrome

  Rado HyperChrome klockor är signum för varumärkets high-tech keramiska uppfinningar.  Klockors monoblok boett är tillverkat av injicerad keramik vilket resulterar i extrem komfort, extrem hållbarhet och extrem skönhet av HyperChrome klockor.

 • Diamaster

  Med avancerade material såsom högteknologiska keramik eller koldiffuserat stål samt urverk med hög precision, är Rado DiaMaster ett föremål för fascination, både inifrån och utifrån.

 • Centrix

  Rado Centrix klockor kombinerar en elegant design med hållbarhet och slående funktioner av högteknologisk keramik och stål

 • Coupole

  Rado Coupole är klassiska klockor med tidlös elegant design. Klockorna har tunn boet och är utrustade med schweiziska automatiska urverk.

 • Rado True

  Rado True klockor har ett snyggt monobloc boett med linjer som smidigt strömmar in i armbandet. Rado True är lika lätt som en fjäder och så hård som naglar.

Ny Generation

Bell & Ross Vintage

Upptäck

I butik & online

Sista chans

Köp REA