Fars dag presentguide

På söndag den 14 november är det dags för den årliga traditionen att visa farsgubben lite extra uppskattningen, genom att exempelvis ge bort en liten gåva.

Fars dag-presenter till pappor kan vara knepiga att få till då det finns ett visst rykte att pappor är dåliga på att använda sina gåvor, om det inte handlar om något som verkligen kan komma till användning. Alltså något som inte bara är snyggt, utan även är praktiskt. Men var inte oroliga! Fredmans har samlat sina bästa förslag på presenter att ge bort till pappa på Fars dag som kommer uppfylla båda kraven!


Kategori 1: Montblanc Läderprodukter


1. MontBlanc – MeisterStück Korthållare 106653 

Pris: 1 545 :-
Montblanc's Meisterstück korthållare är tillverkad av svart kalvskinn och har 6 stycken fack. Meisterstücks kollektion representerar snygg stilren design och kvalitetsmaterial, denna lilla och smidiga korthållare kommer bli hans nya vardagliga följeslagare.

Till produkten


2. MontBlanc - Extreme 2.0 Svart Korthållare 6 fickor 123957

Pris: 1 435:-
Med sin djupa svarta färg och läder med kolfibertryck på utsidan är Montblancs nya Extreme 2.0 korthållare en idealisk följeslagaren för den stilmedvetna urbana affärsmannen. Den har 6 kortplatser för kreditkort och en extra ficka. En perfekt storlek som rymmer alla väsentliga kort och kan med enkelhet stoppas ner i jackan eller byxfickan. 

Till produkten


3.  MontBlanc – MeisterStück Svart/Brunt Saffiano Läderbälte 113834 

Pris: 2 560:- Meisterstück är ett snyggt och stilrent vändbart läderbälte, med en svart respektive brun sida, och ett horse-shoe spänne. Längden är justerbar med spänne, 3 x 120 cm. En praktisk present för den stilmedvetna!

Till produkten


4.  MontBlanc – MeisterStück Svart Läderplånbok 6 Fickor 14548

Pris: 3 090:-
Montblanc's Meisterstück läderplånbok tillverkad av svart full grain kalvläder, jaquardfodrad och bär Montblancs emblem med palladiumfinish. Meisterstücks kollektion av läderplånböcker representerar god stilren design och kvalitetsmaterial och kommer garanterat bli en ny vardaglig följeslagare. 6 fickor för kreditkort, 2 fack för sedlar och 2 extra fickor.

Till produkten


5. MontBlanc – MeisterStück Svart Läder Pennfodral 

Pris: 1695 :-Montblancs klassiska pennfodral från deras serie Meisterstück. Tillverkat av premiumläder i färgen svart med unik glans. Ett bra komplement till honom som skriver mycket i arbetet. 

Till produkten


Kategori 2: Montblanc Pennor


1. Montblanc - StarWalker UltraBlack Precious Resin Ballpoint Penna 126362

Pris: 3970:-Montblanc’s pennkollektion StarWalker hyllar den enorma känslan, som beskrivs av alla rymdresenärer, av att se vår blå planet sväva i den stora rymden. StarWalker nya penna UltraBlack skildrar rymddjupet genom det mattsvarta hartset till de svarta ruteniumbelagda beslagen. En snygg penna med modern design!

Till produkten


2. Montblanc - Meisterstück Platinum Rollerball Penna 2866

Pris: 4135:-
Montblanc Meisterstück Classique kollektion med guldbelägggning har en design som skriver historia. Meisterstück introducerades 1924, ett ord som betyder "mästerverk", och har blivit symbolen för skrivinstrument av hög kvalitet. Locket och höljet är tillverkade i svart harts med det ikoniska vita Montblanc -emblemet på lockets topp.

Till produkten3. Montblanc - Meisterstück Gold Ballpoint Penna 10883

Pris: 4 035:-


Montblanc Meisterstück Classique kollektion med guldbelägggning har en design som skriver historia. Meisterstück introducerades 1924, ett ord som betyder "mästerverk", och har blivit symbolen för skrivinstrument av hög kvalitet. Locket och höljet är tillverkade i svart harts med det ikoniska vita Montblanc -emblemet på lockets topp.

Till produkten


4. Montblanc - Meisterstück Guld Rollerball Penna 12890

Pris: 4470:-


Till produkten


5. Montblanc - Meisterstück Around the World in 80 Days Classique Ballpoint Penna 126347

Pris: 5185:-
Montblanc's kollektion Meisterstück Around the World in 80 Days är inspirerad av den berömda äventyrsromanen av Jules Vernes. En Classique ballpointpenna i blå ädelharts representerar den första delen av resan. Huvudpersonen reser, huvudsakligen via ångbåt, från London till Bombay, korsar Medelhavet och genom Suezkanalen. Locket har ett slipat mönster med romanens nyckelelement: havsvågor, kortlekar och en ångbåt. Lockets topp är graverad med resans längd, 18 dagar från London till Bombay och totalt 80 dagar.

Till produktenKategori 3. Klockaccessoarer


1. Rapport London - Evo Single Klockwinder EVO40

Pris: 3 690:-Rapport Londons bästsäljande klockwinder! EVO-kuben är precisionsgjord i trä och har lackerats i flera lager för att uppnå en högblank finish. Den mjuka läderkudden med justerbara sidoklämmor håller din klocka tryggt på plats. Kuben erbjuder flera kontrollnivåer och en inställning i tre riktningar.

Till produkten


2. Rapport London - Berkeley Duo Klockfodral Tan D171

Pris: 2 500 :-Ett stilrent och stadigt fodral tillverkad i mjukt läder av högsta kvalitet, handsydd och fodrad med mjuk mocka. Öppnas genom att skjuta ner överdelen av fodralet från basen och inuti finns utskurna sektioner där du placerar dina klockor. Perfekt för resor eller som snygg förvaring hemma. En bra investering om han reser mycket och vill vara säker på att skydda sina fina klockor.

Till produkten


3. Rapport London - Berkeley Klockfodral Svart D160

Pris: 2 090:-Ett stilrent och stadigt fodral tillverkad i mjukt läder av högsta kvalitet, handsydd och fodrad med mjuk mocka. Öppnas genom att skjuta ner överdelen av fodralet från basen och inuti finns en utskuren sektion där du placerar din klocka. Perfekt för resor eller som snygg förvaring hemma.

Till produkten


4. Rapport London - Berkeley Klockrulle Svart D190

Pris: 1 200:-


En idealisk klockrulle som skyddar din klocka under resan eller som snygg förvaring hemma. Fodralet är tillverkat av högkvalitativt mjukt läder med struktur och handsydd runt kanterna. Interiören är fodrad i mjuk mocka i matchande färg. Klockrullen har en avtagbar mjuk kudde som håller din klocka säkert på plats. 

Till produkten


5. Augusta Cube Single Klockwinder 5569120

Pris: 1 890:-

Vår mest prisvärda single winder! Augusta Cube är en kompakt och enkel klockuppdragas ett armbandsur med automatiskt urverk. Tystgående motor av hög kvalitet. Den drivs med batterier och har ca 6 månaders gångtid på en uppsättning batterier.

Till produkten


6. Beco Wooden Watch Collector's box för 10 klockor 309387

Pris 2 395:-
Beco klocklåda för 10 klockor är en elegant träbox av äkta valnötsträ med svart sammetsfoder på insidan. En stilig och prisvärd present att ge bort till klocksamlaren!

Till produkten