About us

SÄKER BETALNING

Tillsammans med våra partner erbjuder Fredmans Ur’s web-butik ett säkert och bekvämt sätt att handla online med flera betalningsalternativ: 

 

Välj hur du vill betala:

- kredit-/debetkort

- faktura

- delbetalning - räntefritt i upp till 35 månader. Första månad betalningsfri.

För mer information besök www.ecster.se
 

PayPal

Betala med PayPal även utan PayPal konto.
När Du använder PayPal, kan Du betala med VISA, MasterCard, American Express eller Ditt PayPal konto. 
Varje PayPal-betalning följs av en e-postbekräftelse.

Det är helt gratis att betala med PayPal i svenska kronor, vare sig Du använder ett kopplat kort eller Ditt saldo.

www.paypal.com


 Handla säkert på nätet

Din personliga säkerhet på nätet är mycket viktig för oss. För att garantera att Dina inköp på fredmansur.se är säkra, använder Fredmans Ur Secure Socket Layers (SSL), en branschstandard för överföring av information via nätet. Av säkerhetsskäl lagrar vi inga kunders betalningsinformation i vår databas.

 

Skatter och avgifter

För alla varor som levereras till privatpersoner inom EU är 25 % moms inkluderat. 
Varor som säljs till Norge ej inkluderar 25% moms, köpare betalar norska moms i samband när erhåller försändelse.


Vi reserverar oss mot felaktiga priser samt ev. prishöjningar utanför vår kontroll. Vidare förbehåller vi oss rätten att neka ett köp då vi misstänker bedrägeri, förändrade lagerstatus eller andra händelser som vi inte har möjlighet att kontrollera eller förutse.

LEVERANS 

Alla beställningar över 1500 SEK som genomförs på fredmansur.se skickas helt fraktfritt med möjlighet att spåra Din beställning. 
Av säkerhetsskäl skickas alla våra försändelser via Postens Hempakets tjänst vilket innebär att Du som kund får hem en avisering som Du använder tillsammans med Din legitimation för att kvittera ut Ditt paket hos respektive postkontor eller postombud.

Fredmans Ur förbehåller sig rätten att inte leverera varor om det har uppstått en felaktig prissättning, om varan har utgått från sortimentet eller om vi misstänker att bedrägeri föreligger.

Orderbekräftelse skickas via e-post direkt efter Din beställning. När Ditt paket levereras kommer Du få information om sändningsnummer samt var Du kan hämta Din beställning.

Leverans sker normalt inom 1 till 5 arbetsdagar beroende på betalningsbekräftelse samt lagerstatus. Efter det att  varan har lämnat vårt lager har vi ingen möjlighet att ändra leveransen.

Alla beställningar skickas mellan 10.00 och 18.00 måndag till fredag med undantag av svenska helgdagar. 

  

RETUR

Ångerrätt

I enlighet med distanshandelslagen erbjuder vi full ångerrätt i 14 dagar från den dagen Du har mottagit varorna. Innan Du önskar returnera en vara, ombedes Du att kontakta vår kundtjänst sales@fredmansur.se.

Mer information om distanshandelslagen hittar Du på Konsumentverkets hemsida www.konsumentverket.se.

 

Returvillkor

För att en retur skall vara giltig gäller följande. Du som kund ansvarar att returnera varan enligt våra föreskrifter:

- Du skall alltid kontakta vår kundtjänst innan retur via kontaktformuläret. Ange Ditt namn, adress och anledningen till byte/retur.

- Varorna får ej ha använts. I fallet om varan användes har butiken rätt att neka retur eller göra avdrag på varans värde. Butiken gör utvärdering av den använda varan enligt dess skick och återbetalar värde som motsvarar en begagnad vara.

- Plomberingen på varan får ej vara bruten.

- Plomberingen på certifikat, garanti och övriga värdehandlingar får ej vara bruten.

- Alla originalförpackningar som medföljde beställningen skall returneras tillbaka i oförändrat skick.

- Du ombesörjer och bekostar returen.

- Det åligger Dig att se till att varan returneras säkert utan yttre skador på varan eller förpackningen.

- Fredmans Ur löser inte in returer som har skickats via postförskott.

- Om varan som Du har beställt mot all förmodan är skadad eller avviker från beställningen, gäller fullt återköp i 14 dagar från det datum Du mottagit varan och det åligger då Fredmans Ur att ombesörja alla fraktkostnader.

Vänligen observera att ingen återbetalning kan ske för produkter som köpts där ordern är en specialbeställning (t.ex. beställning av klockmodell som inte ingår i vårt ordinarie sortiment, läderband i viss storlek etc.), eller om varan är prissänkt. Du kan emellertid fortfarande byta mot en annan vara.


Ny Generation

Bell & Ross Vintage

Upptäck

I butik & online

Sista chans

Köp REA