Vi gör mycket mer än bara säljer klockor!

6 månaders kostnadsfri allriskförsäkring

Köp av en klocka berättigar till 6 månaders fri Allriskförsäkring. Efter 6 månader kan Du förnya Din försäkring hos Solid eller välja att försäkra klockan genom Din hemförsäkring med hjälp av ett försäkringscertifikat som medföljer vid köp. 

Räntefri avbetalning

Välj en snabb och bekväm lösning med  upp till 36 månaders räntefri avbetalning som vi erbjuder i samarbete med Ecster.

Garanti från tillverkaren

Fredmans är en auktoriserad återförsäljare av samtliga varumärken som vi säljer, vilket innebär att du erhåller från 24 till 36 månaders internationell garanti från respektive tillverkare. Under garantitiden utförs garantiåtgärd / reparationerna kostnadsfritt hos Fredmans eller valfri auktoriserad återförsäljare i Sverige eller utomlands.

Fri frakt på alla klockor

Vi erbjuder kostnadsfri, försäkrad och spårbar leverans inom Sverige.

GRATIS TYP-A SERVICE.

Värde 1500 kr
Vid ett köp av valfri klocka, bjuder vi på den första servicen! Typ-A service innehåller:

- Trycktest
- Packningsservice
- Inre/yttre boett rengöring
- Ruckning alternativt batteribyte.

GRATIS gåva vid köp av automatisk klocka från 15.000 kr

Värde upp till 1900 kr
Vi vill att Din köpupplevelse blir någonting oförglömligt!
Vid köp av automatisk klocka från 15.000 kr bjuder vi på en "Singel winder" värde 1.890 kr. En present som kommer till användning om du har en eller fler automatiska klockor.
OBS! Villkor gäller inte vid köp av rabatterade varor eller i kombination med annat erbjudande.

Gratis länkjustering

Vi justerar och anpassar länken eller bandet  på Din klocka helt kostnadsfritt. Vänligen ange storleken av Din handled vid köpet. Notera detta som kommentar i kassan.

Gratis service kontroll under 10 år

Vi bjuder på extra service vid köp av klockor hos oss med värde upp till 1.500 kr varje servicetillfälle.

Automatiska & mekaniska klockor
Vi erbjuder en kostnadsfri årlig täthets service för alla mekaniska och automatiska klockor som är köpta online på www.fredmansur.se eller i vår butik i Stockholm.
Erbjudandet gäller en gång per år under 10 år efter att du har köpt Din klocka hos oss.


Kvarts klockor
Vid köp av valfri klocka med kvarts urverk, erbjuder vi gratis batteribyte under 5 år efter att Du har köpt klocka på www.fredmansur.se eller i vår butik i Stockholm.

Auktoriserad återförsäljare

Vi är auktoriserade återförsäljare av samtliga märken i vårt ordinarie sortiment som finns till försäljning på fredmansur.se och i vår fysiska butik.


Vi säljer endast original produkter som är certifierade av tillverkaren. Respektive tillverkare har kontrollerat att Fredmans Ur uppfyller alla de kvalitetskrav som ställs för att bli godkänd som auktoriserad återförsäljare av respektive klockmärke.

Fysisk butik – extra tryggt köp

Det är en extra trygghet för Dig som köper  en lyxvara att veta att Din beställning garanterat kommer att levereras och att Du alltid kan komma till en fysisk butik där du får kvalificerad hjälp med instruktioner, underhåll och reparationer av Din klocka.

Medlemskap i FREDMANS WATCH CLUB

Som kund till Fredmans Ur är Du automatiskt registrerad i Fredmans Watch Club och kan ta del av våra exklusiva erbjudanden, speciella klockkvällar samt vårt lojalitetsprogram.

Gratis lyxig presentförpackning

Om Ditt köp är en gåva, låt oss veta det när Du slutför Ditt köp i kassan, så packar vi klockan som en present.


Med elegant omslagspapper och band får Din exklusiva present en extra lyxkänsla!

Expertråd om klockor

Vår personal har mer än 20 års erfarenhet i branschen och är experter inom sina områden.


Vi har en sann passion för klockor och garanterar att Du kan få professionella råd när det gäller köp av en ny klocka, stilråd eller reparation av Ditt nuvarande ur.

Erkännande bland bransch proffs

Fredmans Ur AB är anslutna till det rikstäckande förbundet Urfackmännens Riksförbund. Detta innebär att vi uppfyller alla kriterier som finns fastställda av förbundets kvalitetsstadgar. Tack vare att vi är medlemmar i detta riksförbund, så kan vi erbjuda en unik rikstäckande garanti.